Logo


 

pasfoto-zulaika

Zulaika van Gerven 

Functie: Algemeen bestuurslid

Telefoon:  06-49136737

Emailadres: akialuz.[antispam].@naar-keuze.nl 

Waar woon ik? Emmercompascuum

Mijn naam is Zulaika van Gerven, 47 jaar, getrouwd, met 3 kinderen en 1 pleegkind.  De oudste van 20 jaar en ons pleegkind van 6 jaar, hebben allebei autisme met een verstandelijke beperking. Mijn man en ik hebben bij ons thuis ook gezorgd voor families in hun terminale fase, familie met Parkinson en familie met Dementie. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit als Bedrijfskundige. Maar door het zorgen voor mijn zorgbehoevende zoon en families, heb ik dat ingeruild voor de zorg. 

Ik heb een zeer breed interesse voor de gehandicaptenzorg en daardoor zowel lokaal en landelijk iets wil betekenen. Ik beschouw mezelf als een gedreven persoon met liefde voor de mens en vooral met hart voor ouderen en mensen met een beperking. Sinds 2008 help ik als vrijwilliger, mensen in mijn familie- en kennissen kring, met het regelen van hun zorg. Daarom acht ik mij waardevol voor dit functie als bestuurslid. Ik ben bereid om mijn tijd te investeren en in te plannen waar nodig om het bestuur op deze manier van dienst te kunnen zijn, net zoals ik dat als vrijwilliger gedaan heb voor veel zorgbehoevenden. Ik ben gestopt met mijn vrijwilligerswerk om me meer te focussen op mijn gezin en het bestuurslidmaatschap.  

Ik ben blij dat ik gekozen ben als algemeen bestuurslid om de leden verder te helpen om een krachtige Naar-Keuze voor nu en de toekomst te blijven voor alle budgethouders, en het PGB te behouden en versterken.