Logo


 

PGB Portaal

In het PGB Portaal regelt u alles rondom het pgb zelf. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met uw zorgverlener tot het declareren van de zorg. Via het portaal gaat dit eenvoudiger, sneller en zo worden fouten voorkomen.

Inloggen PGB Portaal op mijnpgb.nl

Zo werkt het

Op mijnpgb.nl staat stap voor stap uitgelegd hoe het nieuwe PGB Portaal werkt voor budgethouders en vertegenwoordigers. U vindt er ook uitleg over wat er verandert voor iedereen die nieuw is in het PGB Portaal. Bekijk de uitlegvideo’s of bekijk de handleiding PGB Portaal (pdf). Inloggen in het PGB Portaal doet u veilig met uw DigiD.

 

Eén persoon beheert het pgb in het PGB Portaal

Er is één persoon die in het PGB Portaal zorg declareert, zorgovereenkomsten indient en wijzingen doorvoert. Zo is het voor u en voor ons duidelijk wie (namens u) wijzigingen regelt in het PGB Portaal en wordt het pgb goed, duidelijk en overzichtelijk beheert. Vul het formulier 'Gegevens vertegenwoordiger PGB Portaal'(pdf) in om uw vertegenwoordiger toegang te geven. Heeft u meerdere vertegenwoordigers? Spreek dan af wie toegang krijgt. Alle (wettelijke) vertegenwoordigers moeten hiervoor toestemming geven door het formulier te ondertekenen.