Logo


 

Vragenlijst over dagbesteding, rekenmodule en PGB

Geplaatst op 22-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Wij krijgen de laatste tijd steeds meer vragen over de hoogte van dagbestedingstarieven, over de combinatie PGB, vaak rondom de zorg thuis of in een woonvorm, over dagbesteding in natura en over de rekenmodule.

Naast dat het om ingewikkelde materie gaat, maakt het zorgkantoor/ de aanbieder (coördinator zorg thuis) helaas ook regelmatig fouten/ legt niet goed uit wat er gebeurt.

Op verzoek willen we achterhalen waar de problemen zitten en willen we hierover in contact treden met het zorgkantoor/ VWS e.a.

Indien gewenst nemen we ook contact met u op om op individueel niveau te kijken welke situatie van toepassing is en of dat allemaal klopt. We vragen om uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. U bent niet verplicht dit in te vullen, maar dan kunnen we ook geen contact met u opnemen of u de uitkomst van deze vragenlijst sturen.

Niet alle vragen zullen in uw situatie van toepassing zijn. Als een vraag niet met uw situatie te maken heeft, slaat u 'm gewoon over.

Wilt u meer weten; neem dan contact op via rootnak.[antispam].@naar-keuze.nl of telefonisch (0481) 374589. U mag onderstaande link uiteraard ook doorsturen aan anderen die te maken hebben met een combinatie PGB en ZIN, problemen hebben met de rekenmodule e.d. Onderstaand treft u de link aan naar de vragenlijst.

 

Dagbesteding/ Rekenmodule Hoe is het geregeld? (dezorgvraag.nl)

 

Wij hopen u op 2 april 2022, tijdens onze ledendag, de eerste resultaten te melden.