Logo


 

Samen Sterk voor Kwaliteit in … Kom ook en doe mee

Geplaatst op 07-06-2018  -  Categorie: Algemeen

logoVan half september tot half november 2018 zijn verdeeld over het land Samen Sterkdagen te bezoeken. Vanuit het programma Ik doe mee! – Samen Sterk voor Kwaliteit, organiseren de cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR, deze bijeenkomsten voor mensen met een beperking, familie en professionele hulpverleners/begeleiders. Dat doen zij samen met en bij een gast-zorgorganisatie. Kom ook naar de Samen Sterk dag bij jou in de buurt. En doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning.

 

Tijdens de Samen Sterk dag kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bezoeken en meedoen aan workshops. Voor iedereen die betrokken is, is er iets te doen: voor mensen die gebruik maken van zorg en ondersteuning, familie, medewerkers, vrijwilligers, cliëntenraden.

 

Het programma

We willen graag dat mensen met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen uit de Kwaliteitsagenda Gehandicaptenzorg. Hierin staan afspraken over kwaliteit, over samenwerken aan nóg betere zorg en ondersteuning.

 

De Samen Sterk dag duurt van 10.00 tot 15.30 uur.

Het programma bestaat onder andere uit:

  • een gezamenlijk gedeelte
  • verschillenden workshoprondes en lezingen
    over onderwerpen die we samen met de gast-organisatie vaststellen
    bijvoorbeeld over ‘leven in vrijheid’, ‘in gesprek over het ondersteuningsplan’, ‘toegankelijke informatie over zorg’, ‘versterken van medezeggenschap’, ‘de dialoog over goede zorg – goed leven voor ouderen’
    een stukje ontspanning en gezelligheid.
  • De workshops en lezingen worden samen met ervaringsdeskundigen verzorgd.

 

Vijf bijeenkomsten

De Samen Sterk dagen zijn op de volgende datums en plekken:

vrijdag 28 september in Vries (Drenthe)
vrijdag 5 oktober in Den Haag (Zuid-Holland)
vrijdag 26 oktober in Utrecht (Utrecht)
vrijdag 2 november in Rosmalen (Noord-Brabant)
vrijdag 9 november in Enschede (Overijssel).
 

Doe mee!

We verspreiden zes weken van te voren de definitieve uitnodigingen voor de bijeenkomsten. Wil je een uitnodiging ontvangen voor een van de bijeenkomsten? Laat dan hier hier je e-mailadres achter en noteer de datum vast in je agenda! Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om je in te schrijven. Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.