Logo


 

Penningmeester gezocht

Geplaatst op 24-11-2021  -  Categorie: Algemeen

Ben je cijfermatig sterk, heb je enkele uren per week over en vind je Naar-keuze als belangenorganisatie voor budgethouders belangrijk? Wij hebben je nodig! Onze huidige penningmeester heeft aangegeven dat hij in 2022 graag het stokje wil overdragen aan iemand anders. Martin van Zelm is vanaf bijna het begin van Naar-Keuze betrokken, eerst als algemeen bestuurslid en sinds al weer vele jaren als penningmeester.

Wat doe je?
Je houdt overzicht op de financiën van de vereniging. Je stelt de begroting en de jaarrekening op in nauw overleg met je collega-bestuursleden. De contributie-inning hoef je niet voor je rekening te nemen. Ook de ledenadministratie wordt door een medewerker uitgevoerd.
De taak van de penningmeester betreft de grote lijnen en meedenken over het beleid van de vereniging. Bestuursleden komen vier tot vijf keer per jaar bij elkaar in Utrecht voor de bestuursvergaderingen.

Wij bieden
Een kans om bestuurlijke ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Onkosten worden vergoed en er is een ruim cursusaanbod voor als je je verder wilt ontwikkelen bij PGOsupport (gratis). Neem contact op als je ons verder wilt helpen met onze huidige penningmeester
nitraM.[antispam].@naar-keuze.nl of (06) 20217062