Logo


 

Ledendag 2023

Geplaatst op 11-03-2023  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 1 april 2023 organiseert Budgethoudersvereniging Naar-Keuze de landelijke ledendag. Deze themadag vindt plaats in Driebergen.

 

Locatie; Zalencentrum Nieuw Salem in Driebergen


De dag is bestemd voor leden van Naar-Keuze en belangstellenden die een Persoonsgebonden Budget hebben of overwegen zorg door middel van een PGB in te kopen. Tussen 10.00 en 11.00 uur vindt de (besloten) jaarvergadering plaats voor leden van Naar-Keuze. Ook voor de jaarvergadering kunt u zich aanmelden. Om 11.00 uur start de ledendag. Rond 15.00 uur sluiten we af. Uiteraard zorgen wij voor een lunch.

Bijdrage
Voor de onkosten wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Deze kosten neemt Naar-Keuze voor haar rekening.

Centraal thema  deze bijeenkomst is:  PGB in de veranderende maatschappij

We bemerken dat het PGB steeds meer onder druk staat. Door veranderende en strengere regels van het zorgkantoor, door gebrek aan vertrouwen en door negatieve berichtgeving in de media. Graag gaan we met u in gesprek over al deze thema’s tijdens de ledenbijeenkomst. Daarnaast hebben wij een cliëntenvertrouwenspersoon Wzd uitgenodigd om ons bij te praten over haar functie, de rol die zij kan vervullen als er sprake is van gedwongen professionele zorg thuis of in kleinschalige woonvormen, dagbesteding, op school of in het ziekenhuis. Uiteraard wordt u geïnformeerd over de uitkomst onze enquête over de mogelijke afbouw van budgetgarantie en praten wij u bij over alle actuele ontwikkelingen op het gebied van PGB.

Informatie of aanmelding

Als u meer informatie wilt hebben, kunt u contact opnemen met Dorien Kloosterman, rootnak.[antispam].@naar-keuze.nl  of telefonisch (0481 - 37 45 89).

 

Aanmelden via; https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/ledendag2023

 

Na aanmelding ontvangt u rond 25 maart een bevestiging, het definitieve programma en een routebeschrijving.