Logo


 

Ledendag 2022

Geplaatst op 19-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 2 april 2022 organiseert Budgethoudersvereniging Naar-Keuze de landelijke ledendag. Deze themadag vindt plaats in Driebergen.

 

Locatie; Zalencentrum Nieuw Salem in Driebergen


De dag is bestemd voor leden van Naar-Keuze en belangstellenden die een Persoonsgebonden Budget hebben of overwegen zorg door middel van een PGB in te kopen. Tussen 10.00 en 11.00 uur vindt de (besloten) jaarvergadering plaats voor leden van Naar-Keuze. Ook voor de jaarvergadering kunt u zich aanmelden. Om 11.00 uur start de ledendag. Rond 15.00 uur sluiten we af.

Bijdrage
Voor de onkosten wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Die kosten neemt Naar-Keuze voor haar rekening.

Centraal thema  deze bijeenkomst is:  PGB nu en in de toekomst

Wij hebben diverse gasten uitgenodigd van VWS, de SVB en het zorgkantoor om stil te staan bij de ontwikkelingen rondom het PGB, de PGB agenda, het nieuwe portaal van de SVB en de zienswijze van het zorgkantoor op PGB. Uiteraard wordt u ook  bijgepraat door Dorien Kloosterman over actuele ontwikkelingen op het gebied van PGB. Daarnaast zal inzicht gegeven in de onder leden gehouden enquête over de dagbestedingstarieven, gevolgen van de rekenmodule in geval dagbesteding in natura is enz.

Aanmelden
Aanmelden via; https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/ledendag2022

Na aanmelding ontvangt u rond 25 maart een bevestiging, het definitieve programma en een routebeschrijving.

 

Informatie 
Als u meer informatie wilt hebben, kunt u contact opnemen met Dorien Kloosterman, rootnak.[antispam].@naar-keuze.nl  of telefonisch (0481 - 37 45 89).