Logo


 

Fotomodellen gezocht

Geplaatst op 17-09-2017  -  Categorie: Algemeen

Vertegenwoordigers van cliënten en hun familie, professionals en zorgaanbieders willen laten zien hoe belangrijk het is om te praten met elkaar over goede zorg en een fijn leven voor mensen met een beperking die afhankelijk zijn van de Wlz. Ook Naar-keuze is hierbij betrokken, net als KansPlus, Ieder(in), de Lfb en LSR.

Daarvoor maakt Vilans een campagne. We willen laten zien hoe belangrijk het is om te praten met elkaar: cliënten of hun vertegenwoordigers, familie en vrienden, en natuurlijk begeleiders. Want iets veranderen begint vaak met zeggen wat je denkt. Samen maken we ons sterk voor kwaliteit!

In deze campagne willen we ook ondersteunende foto’s gebruiken. Wil jij hieraan meewerken?

Wat is de bedoeling?
We zoeken mensen met een beperking die Wlz-zorg ontvangen, familie/vrienden en begeleiders. De foto’s komen op de website, op posters en worden getoond bij bijeenkomsten. Ook via social media wordt jouw foto gedeeld. Dat geeft andere mensen inspiratie om hierover na te denken en het gesprek te voeren. [Y.2] De eerste foto’s komen in november 2017 op de website. De campagne loopt tot eind 2018.

Word jij het gezicht van onze campagne?
Lijkt het je leuk om het gezicht te worden van Ik doe mee? Heb je interesse om mee te werken? We zoeken mensen met een beperking, familie of vrienden en begeleiders ook wil meewerken? Neem contact op met Leonoor Ahrens of Yvonne Meijer. Hieronder vind je hun e-mail en telefoonnummer, zodat je contact kunt opnemen. Natuurlijk krijg je als aandenken een mooie vergroting van je eigen foto!

Wanneer
De foto’s worden in oktober gemaakt. Het wordt op een locatie, die makkelijk bereikbaar is.[Y.4] 

Meer weten
Wil je meer weten over Ik doe mee? Kijk op www.ikdoemee.nl. Daar lees je dat ons doel is: goede zorg voor een fijn leven. Dat start met het gesprek hierover te voeren. In deze gesprekken zijn vijf onderwerpen belangrijk. Samen staan deze onderwerpen bekend als de ‘kwaliteitsagenda’.  Op de website zie je ook de eerste foto’s die we hebben gemaakt, zodat je ook een idee krijgt hoe je gefotografeerd wordt.

Hoe verder?
Heb je interesse? Neem contact op met Dorien Kloosterman (0481) 374589 of neemeglA.[antispam].@naar-keuze.nl