Logo


 

Bestuursleden gezocht

Geplaatst op 11-03-2023  -  Categorie: Algemeen

Naar-Keuze zoekt een aantal nieuwe bestuursleden. De meeste huidige bestuursleden maken al vele jaren deel uit van het bestuur, sommigen al vanaf de oprichting in 1996, toen het PGB werd geïntroduceerd en Naar-keuze als een van de twee budgethoudersverenigingen met steun van het ministerie is opgericht. In 2008 hebben wij een doorstart gemaakt na het faillissement van de Federatie van Ouderverenigingen (FvO), zoals wellicht bekend. Komende ledenvergadering nemen twee bestuursleden afscheid van het bestuur. Wilt u mede sturing geven aan het beleid van onze vereniging? Beheert u het budget voor uw kind, broer/ zus of een ander familielid?  Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Naar-Keuze is een dynamische vereniging met een uitvoerend bestuur bestaande uit 5 vrijwilligers, twee medewerkers en een aantal regionale vrijwilligers. Onze vereniging houdt de drie kerntaken ook de komende jaren centraal; belangenbehartiging, infovoorziening en lotgenotencontact.

Wij zoeken een aantal bestuursleden die het belangrijk vindt om hieraan mee te werken. Voor de vacatures zoeken wij iemand die voldoet aan het algemene profiel voor bestuursleden. Het gaat om een onbezoldigde functie; Wel dragen wij zorg voor een opgave t.b.v. de vrijwilligersvergoeding van € 1800,00 per jaar welke als gift kan worden afgetrokken van de belasting. Het bestuur komt circa 6 keer per jaar bij elkaar, deels fysiek in Utrecht, deels digitaal. Wilt u onze vereniging versterken en een bijdrage leveren aan het behoud van het PGB in Nederland, neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen naar rootnaK.[antispam].@naar-keuze.nl onder vermelding bestuursvacature.