Logo


 

Uitnodiging ledenvergadering

Geplaatst op 04-02-2018  -  Categorie: Algemeen

 

Geachte leden van Naar-Keuze,

 

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseert Budgethoudersvereniging Naar-Keuze de landelijke ledendag. Deze themadag vindt plaats in Heeze.

 

Locatie; Dorpshuis 't Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze (040 226 4252)*

De dag is bestemd voor leden van Naar-Keuze en belangstellenden die een Persoonsgebonden Budget hebben of overwegen zorg door middel van een PGB in te kopen. Tussen 10.00 en 11.00 uur vindt de (besloten) jaarvergadering plaats voor leden van Naar-Keuze. Ook voor de jaarvergadering kunt u zich aanmelden. Om 11.00 uur start de themadag.

 

Bijdrage
Voor de onkosten (waaronder de lunch) wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 20,00.

 

Programma

Tijdens het ochtendprogramma wordt u bijgepraat door Dorien Kloosterman over actuele ontwikkelingen op het gebied van PGB. Zo zal er aandacht besteed worden aan de wet Zorg en dwang die begin 2018 door de Eerste Kamer is aangenomen. Deze wet heeft ook gevolgen voor zorg die in kleinschalige woonvormen, dagbesteding en op andere plekkenwaar zorg geleverd wordt, zoals in de thuissituatie. Wat mag er wel en wat mag er niet? Welke stappen moeten worden gezet? Ook zal aandacht besteed worden aan het Vernieuwend Kwaliteitskader gehandicaptenzorg waarvan in 2018 onderzocht wordt op welke manier dit ook ingevoerd kan worden in kleinschalige/ particuliere initiatieven waar de zorg met PGB betaald wordt. ’s Middags organiseren we een aantal praktische workshops waarvoor we medewerkers uitnodigen van de SVB, zorgkantoren, MEE, Zorgbelang en CAK om samen met u uw vragen te beantwoorden. Rond 15.30 uur sluiten we de dag af.

 

Informatie of aanmelding

U kunt zich aanmelden bij Naar-Keuze via https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/ledendag2018  of bij Dorien Kloosterman (0481 - 37 45 89). Na aanmelding ontvangt u rond 10 maart een bevestiging, het definitieve programma en een routebeschrijving.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dorien Kloosterman
adviseur Naar-Keuze

 

*

Gezien het vele aantal leden dat in het zuiden van het land woont, is besloten om de ledendag het ene jaar in het zuiden te organiseren en het jaar daarop in het midden/noorden van het land. Verder zullen we dit jaar ook een aantal maal in het noorden/westen aanwezig zijn met informatiebijeenkomsten.