Bedankt

 

 

Hartelijk dank voor uw aanmelding. 

 

Na aanmelding ontvangt u bericht hoe u de filmpjes van tevoren kunt bekijken. Ook krijgt u 24 uur van tevoren een link (en uitleg) om via Teams in te loggen voor de digitale bijeenkomst.

Brochure

Na afloop ontvangt u de brochure Zorg en ondersteuning sinds 2015 in eenvoudig uitgelegd, per post, zodat u later de informatie nog eens rustig kunt nalezen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Over ons

KansPlus is een cliëntenorganisatie en belangennetwerk verstandelijk gehandicapten. ClientondersteuningPLUS bestaat uit een team van ervaren en deskundige onafhankelijke cliëntondersteuners en mantelzorgmakelaars en heeft een contract met een groot aantal zorgkantoren voor onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz. Ook zijn zij werkzaam voor een aantal gemeenten en betrokken bij complexe casuïstiek die bv. via VWS wordt doorgezet.

In het kader van het landelijke project volwaardig leven, worden deze voorlichtingsbijeenkomsten in opdracht van VWS georganiseerd/ wordt deze voorlichting gegeven. Meer informatie over het Programma Volwaardig leven vindt u op www.volwaardig-leven.nl

*Met ouders worden ook verzorgers en familie bedoeld.

Nadere informatie

Wilt u informatie ontvangen over deze digitale bijeenkomsten of zelf een bijeenkomst organiseren voor uw school, woonvorm of (kinder)dagcentrum? Neem dan gerust contact op met Dorien Kloosterman via telefoonnummer (06) 46291032.

 

logo-kans clientondersteuning-plus-logo-web-scaled