Logo


 

SamenSterkdag in Losser

vrijdag 9 november 2018

 
Tijd
10:00 tot 15:30 uur
Locatie
Losserhof Oldenzaalsestraat 134 in Losser
 

Op vrijdag 9 november 2018 van 10.00 tot 16.00 uur wordt een SamenSterkdag in Losser(Enschede)  bij Twentse Zorgcentra voor familieleden van mensen met een beperking, mensen met een beperking zelf en medewerkers georganiseerd.

Er zijn workshops en lezingen over onderwerpen als: informatie over de nieuwe wet Zorg & Dwang, Familiebeleid, Medezeggenschap door cliëntenraden en verwantenraden, meepraten over het ondersteuningsplan, zelf zeggen wat je wilt in het leven, je held kiezen als het gaat over leven in vrijheid enz.. De dag wordt georganiseerd door de organisaties van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, samen met gastorganisatie Twentse Zorgcentra.  Kom ook en doe mee!

Wat

Tijdens de SamenSterkdag in Losser kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bijwonen en meedoen aan workshops. Het gaat er om dat we met elkaar in gesprek gaan over goede zorg en ondersteuning.

 

Voor wie

Voor mensen die zorg en ondersteuning krijgen, familie, medewerkers, vrijwilligers, leden van cliëntenraden.

 

Programma in Losser

  • De SamenSterkdag is van 10.00 tot 16.00 uur.
  • We starten met een gezamenlijk ochtendprogramma. Tijdens het ochtendprogramma zal de Cabaretgroep van Twentse Zorgcentra optreden, Ook zal een van de directieleden het woord voeren.  Marjanne Berkhout, projectleider kwaliteitsagenda van VWS, zal vertellen over de nieuwe plannen die minister de Jonge heeft gemaakt voor de gehandicaptenzorg .
  • Daarna zijn er verschillende workshoprondes en lezingen.

Zie de bijlage en kies de workshops en/of lezingen waar je naar toe wilt. Er zijn workshops en lezingen speciaal voor cliënten, speciaal voor ouders en familie, speciaal voor medewerkers en speciaal voor cliënten-en verwantenraden (zowel lokaal als centraal). Maar er is ook een aantal workshops voor cliënten, familie en medewerkers gezamenlijk.

Kosten

Meedoen op de SamenSterkdag is gratis, maar je moet je wel aanmelden.

 

Nog vragen?

Als je meer wil weten over deze of de andere SamenSterkdagen, kun je bellen of mailen met Dorien Kloosterman, telefoon (06) 46291032.

Aanmelden

Doe je mee aan de SamenSterkdag in Losser? Vul het aanmeldformulier in via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/losser

Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wil helpen. Als dat niet lukt, kun je ons ook bellen. We vullen dan samen met jou het aanmeldingsformulier in. Telefoon: (06) 46291032.