Logo


 

SamenSterkdag in Vries

vrijdag 28 september 2018

 
Tijd
10:00 tot 16:00 uur
Locatie
Vries
 

Op vrijdag 28 september 2018 is er een SamenSterkdag in Vries bij Visio voor mensen met een beperking, familieleden en medewerkers.

Er zijn workshops en lezingen over onderwerpen als: meepraten over het ondersteuningsplan, zelf zeggen wat je wilt in het leven, je held kiezen als het gaat over leven in vrijheid, in gesprek over het netwerk of over ouder worden en goede zorg. De dag wordt georganiseerd door de organisaties van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, samen met gastorganisatie Visio. 

Kom ook en doe mee!
Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere ouders/ familieleden, cliënten en medewerkers.  Graag zelfs!!

Wat?
Tijdens de SamenSterkdag in Vries kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bijwonen en meedoen aan workshops. Het gaat er om dat we met elkaar in gesprek gaan over goede zorg en ondersteuning.

Voor wie?
Voor mensen die zorg en ondersteuning krijgen, familie, medewerkers, vrijwilligers, leden van cliëntenraden.

Programma in Vries
De SamenSterkdag is van 10.00 tot 16.00 uur.
We starten met een gezamenlijk ochtendprogramma. Tijdens het ochtendprogramma zal Ine Berkelmans, directeur van Visio in Vries het woord krijgen en iemand uit Den Haag vertellen over de nieuwe plannen die minister de Jonge heeft gemaakt voor de gehandicaptenzorg .
Daarna zijn er verschillende workshoprondes en lezingen.

Zie de bijlage en kies de workshops en/of lezingen waar je naar toe wilt. Er zijn workshops en lezingen speciaal voor cliënten, speciaal voor ouders en familie, speciaal voor medewerkers en speciaal voor cliënten-en verwantenraden (zowel lokaal als centraal). Maar er is ook een aantal workshops voor cliënten, familie en medewerkers gezamenlijk.

Waar is het?
Visio De Brink
Groningerstraat 15
9481 AS  Vries
088 586 10 00

Kosten
Meedoen op de SamenSterkdag is gratis, maar je moet je wel aanmelden.

Nog vragen?
Als je meer wil weten over deze of de andere SamenSterkdagen, kun je bellen of mailen met Dorien Kloosterman, telefoon (06) 46291032.

Aanmelden
Doe je mee aan de SamenSterkdag in Vries? Vul het aanmeldformulier in via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/vries  

Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wil helpen. Als dat niet lukt, kun je ons ook bellen. We vullen dan samen met jou het aanmeldingsformulier in. Telefoon: (06) 46291032.

Deze SamenSterkdag vindt plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE NL, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS. Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.