Logo


 

Ledendag 2018

zaterdag 17 maart 2018

 
Tijd
11:00 tot 15:00 uur
Locatie
Dorpshuis 't Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze (040 226 4252)
 

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseert Budgethoudersvereniging Naar-Keuze de landelijke ledendag. Deze themadag zal dit jaar plaats vinden in Heeze.


De dag is bestemd voor leden van Naar-Keuze en belangstellenden die een Persoonsgebonden Budget hebben of overwegen zorg door middel van een PGB in te kopen. Tussen 10.00 en 11.00 uur vindt de (besloten) jaarvergadering plaats voor leden van Naar-Keuze. Ook voor de jaarvergadering kunt u zich aanmelden. Om 11.00 uur start de themadag.

Bijdrage
Voor de onkosten (inclusief lunch) wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15,00 voor leden van Naar-Keuze en € 20,00 voor niet-leden.

Programma

Tijdens het ochtendprogramma gaan we met elkaar in gesprek over een aantal relevante onderwerpen zoals ervaringen met het huisbezoek van het zorgkantoor, ervaringen met het wijkteam/ jeugdteam in het kader van nieuwe indicaties, ervaringen met de SVB enz. vervolgens wordt u bijgepraat door Dorien kloosterman over actuele ontwikkelingen op het gebied van PGB.
’s Middags organiseren we een aantal praktische workshops waarvoor we medewerkers uitnodigen van de SVB, zorgkantoren, MEE, Zorgbelang om samen met u uw vragen te beantwoorden.

  • Hoe vul ik een zorgovereenkomst goed in?
  • Hoe maak ik een budgetplan?
  • Waarom wordt mijn factuur afgekeurd door de SVB?

U kunt zich inschrijven door op onderstaande link te klikken. Komt u met meer dan een persoon, dan kunt u de overige deelnemers vervolgens ook inschrijven. Elke deelnemer wordt apart genoteerd. U ontvangt half maart een bevestiging, het definitieve programma en routebeschrijving. 

https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/ledendag2018